Duo Projectinrichting is al 21 jaar een specialist in het ontzorgen van de klant in totale kantoor- en projectinrichting. U kunt daarom bij ons terecht voor al uw vragen rondom het inrichten van kantoren, horeca, zorginstellingen of onderwijs. Wij leveren vakwerk van het hoogste niveau. Vakwerk op het gebied van vloeren, plafonds, meubilair, interieurbouw, afbouw, zonwering, raambekleding en verlichting. Hiervoor hebben we een team van specialisten die hun kennis en kunde inzetten om voor u de beste kwaliteit te leveren. Tevens kunnen wij het gehele interieurontwerp voor u verzorgen met behulp van onze eigen interieurarchitect.

Daarnaast staat Duo Projectinrichting garant voor een persoonlijke aanpak. U weet direct met wie u zaken doet.

Van ontwerp tot realisatie is Duo Projectinrichting uw inrichter, met oog voor samenwerking; want inrichten doen we samen.

 

Bent u benieuwd wat Duo Projectinrichting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)6 12 095 395 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.